Vrijstaande woning in Garderen – Acacialaan 27.

Bedrijfsruimte kopen Barneveld

Verkocht.

Een vrijstaande woning in Garderen:

✔ Woonoppervlakte 114 m²

✔ Perceeloppervlakte 492 m²

✔ Verkocht 

Vragen? Ik help je graag!

Mirjam van de Kuilen
Bel of whatsapp: 06-48316886

Mail: info@pandinzicht.com

Omschrijving
Fotogalerij
Plattegronden
Locatie
Video

Vrijstaande woning in Garderen.

Omschrijving.

Heerlijk wonen te midden van de Veluwse natuur. Creëer een eigen droomplek met de bossen én alle voorzieningen binnen handbereik!

✔ Perceel van 492 m²
✔ Lichte woonkamer met gashaard
✔ Garage
✔ Kelder aanwezig
✔ Ruime tuin op het zuiden
✔ Goede uitbouw mogelijkheden

Indeling.

Via de voordeur kom je in een ruime hal die naar boven toe open is. In de hal zit de trap naar de eerste verdieping, een toilet met fonteintje en de meterkast. In de L-vormige kamer zitten grote ramen zodat er veel licht binnen komt. Er is nu een dichte keuken. Hier zou een woonkeuken gerealiseerd kunnen worden, eventueel in combinatie met een uitbouw. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken waar de witgoedaansluitingen zitten. Hier is de toegang tot de kelder van ca. 9 m².

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met een grote inbouwkast. In één van de slaapkamers zit een vlizotrap die toegang geeft tot de bergzolder.
De badkamer heeft een dakkapel en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De ruime tuin op het zuiden heeft een grote oprit met garage en een aantal bergingen. De grond die achter het tuinhuisje ligt, is later bijgekocht en hoort ook bij dit perceel. Hierop staan een aantal oude karakteristieke bomen. De achtertuin is ca. 13,5 meter lang en 15 meter breed.

De woning is in 1983 op een goede en deugdelijke wijze gebouwd. De inrichting is gedateerd; dit biedt jou een uitgelezen kans om de woning helemaal in jouw eigen stijl in te richten. Wij hebben vast enkele impressies gemaakt om de mogelijkheden van deze woning te laten zien.

Ik wil contact opnemen

Fotogalerij.

Impressies.

Onderstaande impressies geven een indruk van de mogelijkheden die deze vrijstaande woning in Garderen heeft. In dit geval is gekozen voor een kleine uitbouw aan de achterzijde, waardoor er een woonkeuken gecreëerd wordt. Ook een uitbouw naar de zijtuin of voorkant behoort tot de mogelijkheden.

Plattegronden.

Locatie.

Locatie:
De woning ligt in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Garderen. Er is voldoende parkeergelegenheid zowel op eigen terrein als in de direct omgeving. Garderen is een dorp op de Veluwe met ca. 2000 inwoners. Het dorp ligt midden tussen prachtige bossen en heeft een school, huisarts, horeca en winkels voor de dagelijkse boodschappen. De oprit naar de A1 is binnen 10 minuten te bereiken en binnen een half uur ben je in Apeldoorn.

Video.

Klik op de afbeelding om de video van deze woning te zien.

Ik wil contact opnemen
Bekijk de woning op Funda
Terug naar aanbod woningen