Kantoor huren Amersfoort – Terminalweg 36-38.

Bedrijfsruimte kopen Barneveld

✔ 9.467 m² kantoorruimte

✔ 203 parkeerplaatsen

✔ Huurprijs € 100/m² excl. BTW per jaar

Ik wil contact opnemen

Kantoor huren Amersfoort

Het te verhuren object aan de Terminalweg 36-38 te Amersfoort betreft een grootschalig kantoorgebouw gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef” te Amersfoort. Het kantoorgebouw staat op een perceel met een totale omvang van 15.400 m², waarvan 9467 m² kantoorruimte verdeeld over vijf bouwlagen. Het kantoor is voorheen verkozen tot ´Mooiste kantoor van Amersfoort´.

Het gebouw bestaat uit 3 vleugels te weten de A, B en C- vleugel. Het kantoorgebouw heeft een representatieve uitstraling en een vrije ligging. In de directe omgeving zijn bekende gebruikers als IKEA, Kees Smit en Loods 5 gevestigd.

Locatie:
Het kantoorgebouw is op een goede locatie gelegen op het kwalitatief hoogwaardige kantoren- en bedrijventerrein “De Hoef” te Amersfoort. Het bedrijventerrein wordt begrensd door de Rijkswegen A1 en A28 aan de noord- en oostzijde en door de spoorlijnen naar Apeldoorn en Zwolle aan de zuid- en westzijde. De Hoef is goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
Het pand beschikt over een energielabel C. De eigenaar wil in samenspraak met de huurder het pand graag naar energielabel A brengen.

Oppervlakten:

  • Totale oppervlakte kantoorruimte: 9.467 m²
  • Totale oppervlakte perceel: 15.400 m²

Bouw:

  • Hoofdbestemming: Kantoor
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2001

Parkeren:

In totaal 203 parkeerplaatsen beschikbaar bij het gehuurde. In de parkeergarage 141 plaatsen en op het maaiveld 62 plaatsen. Tevens is het mogelijk om 40 plaatsen uit te breiden naast het gehuurde.

Huurprijs:

€ 100 per m² per jaar

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende  bezichtiging? Bel dan naar 06- 48 31 68 86 of mail naar info@pandinzicht.com. Wij helpen u graag verder!

Terug naar aanbod bedrijfspanden